W poniedziałek 20 lipca startujemy ze świeżym menu, stworzonym pod czujnym okiem naszego
Szefa Kuchni. W karcie znajdą się pozycje lubiane i cenione przez stałych bywalców naszej restauracji,
jak i całkiem nowe, autorskie dania, które zaspokoją gusta i oczekiwania naszych Gości.
Zapraszamy do skosztowania wykwintnego kremu z polskich raków ze świeżym koprem oraz zupy grzybowej z borowików i kurek z tortellacci nadzianym musem grzybowym.
Polecamy również stek z halibuta z małżami w salsie pomidorowej oraz sezonowany rostbef wołowy
z kolbami młodej kukurydzy i pikantną czerwoną fasolą.
Dla koneserów kuchni polskiej proponujemy menu stworzone z tradycyjnych receptur na naturalnych regionalnych składnikach, a dla naszych najmłodszych- dedykowane menu dla dzieci.
Zapraszamy Państwa do zapoznania się z całym menu i rozkoszowania smakami w przyjemnej atmosferze RESTAURACJI ARENA, pod opieką profesjonalnej obsługi.